Náš príbeh s dubajskou čokoládou.
V auguste 2024 som bola u kaderníka. Ukazoval mi video o dubajskej čokoláde na Tiktoku a pravdu povediac, hoci Tiktok sledujem tiež denno-denne, nevedela som o tejto čokoláde. Hovoril mi, že čaká už vyše 6 týždňov na tú svoju, či by sme nechceli vyskúšať výrobu aj my.
Hm…čokoláda na ktorú sa čaká 6 týždňov, no ja si to musím vyskúšať. Naštastie všetky suroviny okrem kataifi cestovín sme mali k dispozícii, aj tie sa v tom čase dali ešte rýchlo zohnať. Preskúmali sme receptúry, spravili sme zopár verzii a dali sme čokolády ochutnať rodine a kamarátom. Nie len im, ale aj nám veľmi chutila, a preto sme sa rozhodli, že ho zaradíme do našej ponuky aj my.
Netušili sme vtedy, že jedno video, ktoré o výrobe vyhodíme na naše sociálne siete sa stane tiež virálnym.
Ani vo sne sme si nevedeli predstaviť koľkí na nás natrafíte, ochutnáte, napíšete. A zrazu sme museli zdvihnúť čakaciu dobu na balíčky na 10 pracovných dní. Toľko u nás na produkty sa ešte nikdy nečakalo. Ale dubajskú čokoládu sme nestíhali vyrábať – proces výroby je dosť zložítý, skladá sa z 5 fáz – no do konca vianoc sme každú objednávku úspešne dodali.
V januáry ako sme aj čakali prišlo von viacero značiek s dubajskou čokoládou, začali ju predávať aj siete a prišli aj zaujímavé správy z Nemecka.
Sme radi, že veľa z vás si vybralo práve CHOCOMAZE a ste pri nej aj vytrvali. Znamená to pre nás veľmi veľa. A možno raz vo virálnosti príde na rad aj naše CrunCHÉ alebo FruCHÉ.